Lila sittsaeckar

Den lila sittsackär inte bara ett vackert element i ditt inre, men också en välsignelse för din rygg. Eftersom vi sitter mycket nuförtiden är det viktigt att du kan ladda upp medan du sitter. Vår ergonomiska sittsack säkerställer att ryggen är optimalt stödd. Eftersom sittsack är en ögonfångare i ditt inre är det viktigt att du hittar en färg som du är nöjd med. Det är därför du kan köpa sittsaeckar i 15 olika färger. Ska du ha en färg som passar överallt och är väldigt snygg? Välj sedan en lila sittsack.

Sedan 471,95

Sedan 126,95

Sedan 119,96

Vår Terapy familj i olika färger
I vår samling har vi många olika typer av lila sittsack. Du kan beställa alla lila sittsack i olika former och alla med egna egenskaper. Sorten i dimensioner och former betyder att du definitivt hittar en lila sittsack som passar dig. Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino och Toby finns i färgen lila! Du kan också kombinera den lila sittsack med en av våra tillbehör, såsom en stödkudde till din iPad. Naturligtvis kan den lila sittsack också kombineras mycket bra med en av våra andra färger för en lekfull effekt.
Skulle en lila sittsack passa din inredning?
Ibland vill du först se en färg i verkligheten och känna tyget. Vi förstår det väldigt bra, och vi kan därför gratis skicka ett färgprov. Detta gör att du bättre kan avgöra om den lila sittsack i det verkliga livet är lika bra som du har i åtanke. Och eftersom alla andra färger också finns i färgprov kan du bara gå i en annan färg! Skicka oss ett mail eller ring oss för att få en sådan färgstämpel. Och du är varmt välkommen att besöka vårt kontor i Amsterdam. Vi har alla modeller och färger i utställningslokalen och du kan se och prova allt tillfredsställande. Du kan omedelbart ta med den lila sittsack av ditt val hem med dig!
Lila sittsack för varje rum
En lila sittsack är väldigt fin i vardagsrummet. Den kombinerar faktiskt med alla andra färger. Den har ett elegant och varmt utseende och känsla på vintern och kombinerar också bra med ljusare färger som vit och ljusgrå. Detta är en färg som passar alla årstider och skiljer sig fortfarande från standardfärgerna. Och en lila sittsack blir inte så smutsig. Men om du fortfarande vill rengöra locket kan du tvätta det i tvättmaskinen vid 30 grader. Din lila sittsack är så ny och du kan luta dig tillbaka på det igen!

Är en purpurfärgad sittsack i slutändan inte riktigt din färg men vill du ha en tyst färg? Ta en titt på våra grå sittsack, svarta sittsack eller en av de många andra färgerna.

Därför väljer du Terapy

Ergonomisk

Våra sittsäckar anpassar sig helt till din kropp för ultimat komfort.

Finns i många olika färger och utföranden

Våra sittsäckar kan beställas i många olika färger och utföranden. Välj den färg som passar dig!

Fri frakt i Nederländerna och Belgien

Vi erbjuder fri frakt i Nederländerna och Belgien.

Snabb leverans

Vi levererar inom 1-3 arbetsdagar.

Sök
Sök

Beste Terapy-vrienden

Wij zijn vanaf woensdag 10 april iets minder goed bereikbaar.

Wij staan dan op de Veinedagen beurs in Utrecht stand D35.

Als je belt proberen wij je dezelfde dag nog terug te bellen en in de avond pakken we ook de mail op. Leveringen zullen misschien iets vertraagd zijn. Sorry voor het ongemak.

Maar mocht je een van onze zitzakken willen testen dan kan dat deze dagen op onze stand. Uiteraard hebben we daar ook nog een leuke aanbieding. Veinedagen beurs 2024 stand D35 Terapy by Gemini Zitzakken. Wij hopen je te zien.

Happy Thanksgiving

17% korting

Op zitzak Ollie

Gratis

Kinderboek van Sanne Rooseboom

Auteur van het kinderboekenweekgeschenk 2023

+ 10% Korting met code:

KINDERBOEK23

Bij aankoop van Stanley of Sydney

15% rabatt

Av Elly &; Baloo
Med kod:
Back2school23

Du kan ange koden i kundvagnen eller i kassan. Koden gäller inte på produkter som redan är rabatterade.