Beanbag storlek 100 x 150 cm

Vet du inte vilken storlek sittsack passar dig bäst? Då kan du vara uppmärksam på 2 faktorer under beslutsprocessen, din egen höjd och storleken på rummet där storleken på bönsäcken är viktig.

Beanbag storlek 100x150cm

Den överlägset mest sålda sittsacken är storleken beanbag 100x150cm. Denna storlek sittsack är perfekt att sitta i på egen hand. Folk tror ofta att denna storlek sittsack endast är lämplig för barn, men i praktiken visar det sig att denna storlek sittsack för vuxna också är extremt lämplig. På grund av de lätta materialen som bönsäcken 100×150 är gjord med kan du enkelt flytta den runt huset och den här storleken på bönsäcken bildar en extra stol bredvid soffan, för eldstaden eller i trädgården. Eftersom denna storlek sittsack inte bara är lämplig som en bönsäck inuti, kan en bönsäck 100×150 flyttas med lätthet så att den också kan användas som en bönsäck ute i trädgården.

Stora bönsäckar

Har du plats i huset, är du längre än genomsnittet, eller gillar du att ligga i en stor sittsack, antingen tillsammans eller ensam, då är en storlek sittsack XXL bättre lämpad. Det finns flera stora bönsäckar tillgängliga. Först och främst är det viktigt att se hur du vill använda den stora bönsäcken. Då kan du fokusera din uppmärksamhet på alla olika bönsäckstorlekar för flera personer där ute.

Baloo, Ollie eller Dino

Baloo är idealisk för långa människor att sitta upprätt, sträcka ut eller som en sittsäckssoffa för flera personer. Ollie är en rund storlek sittsack, som du kan njuta av ensam eller tillsammans med någon. Och den största storleken bönsäck där ute är Dino. Denna storlek bönsäck bildar en riktig ö som rymmer en hel familj. Du kan också använda denna enorma storlek sittsack som en soffa eller som en liggande sittsack. Dessutom har Dino den extra fördelen att den inre delen av denna enorma storlek sittsack består av två inre omslag. Som ett resultat kan du alltid göra två separata bönsäckar i Baloo-storlek.

Ytterligare stöd

För att skapa extra stöd kan du kombinera både storleken beanbag 100×150 och en stor storlek beanbag med en beanbag ryggstöd. Detta extra stöd i ryggen och under armarna lindrar tryckpunkterna i ryggraden, vilket resulterar i en avslappnad rygg. Oavsett vilken storlek sittsack du sitter eller ligger i, ergonomisk sittställning och total avkoppling gör att du kan ladda och ladda batterierna resten av dagen. Ladda i sittsacken!

Våra populära produkter

Sedan 0,00

Sedan 166,94

Sedan 471,95

Sedan 251,95

Därför väljer du Terapy

Ergonomisk

Våra sittsäckar anpassar sig helt till din kropp för ultimat komfort.

Finns i många olika färger och utföranden

Våra sittsäckar kan beställas i många olika färger och utföranden. Välj den färg som passar dig!

Fri frakt i Nederländerna och Belgien

Vi erbjuder fri frakt i Nederländerna och Belgien.

Snabb leverans

Vi levererar inom 1-3 arbetsdagar.

Sök
Sök

Beste Terapy-vrienden

Wij zijn vanaf woensdag 10 april iets minder goed bereikbaar.

Wij staan dan op de Veinedagen beurs in Utrecht stand D35.

Als je belt proberen wij je dezelfde dag nog terug te bellen en in de avond pakken we ook de mail op. Leveringen zullen misschien iets vertraagd zijn. Sorry voor het ongemak.

Maar mocht je een van onze zitzakken willen testen dan kan dat deze dagen op onze stand. Uiteraard hebben we daar ook nog een leuke aanbieding. Veinedagen beurs 2024 stand D35 Terapy by Gemini Zitzakken. Wij hopen je te zien.

Happy Thanksgiving

17% korting

Op zitzak Ollie

Gratis

Kinderboek van Sanne Rooseboom

Auteur van het kinderboekenweekgeschenk 2023

+ 10% Korting met code:

KINDERBOEK23

Bij aankoop van Stanley of Sydney

15% rabatt

Av Elly &; Baloo
Med kod:
Back2school23

Du kan ange koden i kundvagnen eller i kassan. Koden gäller inte på produkter som redan är rabatterade.