Recharge your life

Inuti bönsäckar

Vad kan vara bättre än att koppla av på en sittsäck? På nolltid drömmer du dig bort och du kan släppa alla dina tankar. Genom att koppla av på en inomhusbönsäck kan du ladda helt igen. Efter ett så underbart ögonblick av vila kan du fortsätta ladda resten av dagen.

Olika rum

Beanbags för inomhusbruk har också ännu fler fördelar. Till exempel kan du använda de inre sittsäckarna på alla möjliga olika platser. Det finns små sittsäckar för inomhusbruk som du kan använda som extra sittplats bredvid soffan eller läsutrymmet i barnrummet. Och stora sittsäckar för inne i vardagsrummet eller på övervåningen på lekvinden. Där är de inre bönsäckarna ett idealiskt utlopp för barn, där de kan släppa all sin energi. Eftersom barn föredrar att använda en underbart mjuk sittsack för inomhus som hoppborg eller fordon genom huset. Och naturligtvis kan du också använda en stor sittsack för inomhus som en extra sovplats för gästerna.

Ergonomisk sittställning

Ju längre du använder Terapy sittsack för inomhusbruk, desto mer kommer du att märka vad det gör för din kropp. På grund av den ergonomiska utformningen av den inre sittsacken lindras tryckpunkterna i ryggen och din kropp kommer i total avkoppling. Och vad kan vara bättre än att börja eller avsluta dagen på det sättet. Både inomhus vuxen sittsäck och inomhus barns sittsäck , de är alla gjorda av samma mjuka material, vilket ger den ultimata sittkomforten.

Lätt sittsack för inomhus- och utomhusbruk

Eftersom sittsackens innerhölje är fyllt med frigolit väger den inre sittsacken nästan ingenting och du kan enkelt dra den var som helst! På nolltid kan du förvandla den till en bönsäckstol eller en bönsäcksoffa, vad du än vill. Och naturligtvis kan du också använda en inomhusbönsäck som en utomhusbönsäck i trädgården. För att kunna njuta av solen med en god drink.

Varierande färg

Ytterhöljet på sittsacken inomhus är tillverkat av stretchig bomull. Inte bara är den inre sittväskan så mjuk och bekväm. Naturligtvis kan du alltid välja en ny färg på din sittsack för inomhusbruk genom att beställa ett nytt lock. Praktiskt om du vill förnya din inredning, eller om du vill använda den inre sittväskan på en annan plats.

Ta en titt på erbjudandet!

Sedan 96,95

Sedan 221,95

Sedan 241,00

Sedan 18,15

Sedan 81,95

Sedan 76,96

Sedan 36,95

Sedan 99,00

Sedan 99,00

Sedan 101,95

Sedan 81,95

Sedan 76,17

Sedan 166,96

Sedan 101,95

Sedan 41,95

Våra populära produkter

Sedan 251,95

Sedan 145,14

Sedan 471,95

Sedan 166,94

Därför väljer du Terapy

Ergonomisk

Våra sittsäckar anpassar sig helt till din kropp för ultimat komfort.

Finns i många olika färger och utföranden

Våra sittsäckar kan beställas i många olika färger och utföranden. Välj den färg som passar dig!

Fri frakt i Nederländerna och Belgien

Vi erbjuder fri frakt i Nederländerna och Belgien.

Snabb leverans

Vi levererar inom 1-3 arbetsdagar.

Gratis

kinderboekenweek
geschenk
Bij aankoop van
Stanley of Sydney

15% rabatt

Av Elly &; Baloo
Med kod:
Back2school23

Du kan ange koden i kundvagnen eller i kassan. Koden gäller inte på produkter som redan är rabatterade.