Hyr sittsäckar

Hyra billiga sittsäckar? Numera är nästan ingen händelse eller festival komplett utan hyra bönsäckar! Det praktiska med att hyra sittsackar är att du kan använda sittsacken för nästan alla evenemang. Vi erbjuder ett urval av 2 modeller, nämligen festivalmodeller och utställningsmodeller.

Festivalmodell: Omslaget tvättas snyggt, men kan innehålla ett hål eller en fläck.

Utställningsmodell: Utrustad med ett (nästan) nytt omslag.

OBSERVERA !!!: Transportkostnader gäller för transport av hyrda sittsäckar. Vänligen kontakta oss för att begära dessa kostnader.

Alla priser nedan är inklusive moms

Baloo

Festivaler

Från 24,20 €

Utställningar

Från 36,60 €

Dino

Festivaler

Från 30,25 €

Utställningar

Från 48,40 €

Elly

Festivaler

Från 15,73 €

Utställningar

Från 21,78 €

Sydney

Festivaler

Från 15,73 €

Utställningar

OSS 21,78 €

Hyra billiga sittsäckar? Numera är nästan ingen händelse eller festival komplett utan hyra bönsäckar! Terapy bönsäckar kan användas för olika evenemang. Ge besökarna på ditt evenemang en underbar stund av avkoppling! Våra sittsäckar kan hyras från 1 stycke!

Hyr sittsäckar för tolkning av loungen

Chilling, liggande och lounging, det är vad den mjuka festivalbönsäcken från Terapy är mycket lämplig för. Sittsäckarna är gjorda av stretchig bomull. Som ett resultat formar loungebönsäcken till varje kropp och är extra bekväm. Och medan det känns som om du ligger på ett moln av marshmallows, kan du släppa alla dina tankar. Låt festivalbesökarna drömma sig bort. Ligga ner ensam, tillsammans med en vän eller med en hel grupp. Allt är möjligt med våra beanbag uthyrningsmodeller.

Hyr sittsäckar för andra områden

Våra hyrsäckar används ofta på olika sätt. Eftersom du sitter upprätt i Terapy och antar en aktiv hållning, behåller du din fulla uppmärksamhet medan din kropp slappnar av. Detta gör de bekväma sittsäckarna för uthyrning också extremt lämpliga för användning under filmvisningar, föreläsningar, konferenser och fest och evenemang. Praktiskt en sådan bönsäck!

Party och evenemang hyra beanbag färger

Beanbag uthyrningserbjudandet som vi har innehåller nästan alla regnbågens färger. Vill du ha en färgstark blandning av färger och vill du att publiken ska sitta på röda, rosa, gröna och blå sittsäckar? Inga problem! Eller föredrar du att klä upp ditt evenemang med neutrala färger? Då är de svarta, ljusa eller grå sittsäckarna förmodligen bättre lämpade. Du kan också hyra sittsackar för ditt bröllop! För oss är allt möjligt. Har du preferenser för färgen? Kontakta oss för att diskutera möjligheterna!

Hyra modeller

Vi kan göra ett lämpligt erbjudande för de mest olika evenemangen så att alla kan hyra billiga sittsäckar. För detta har vi enstaka modeller, sittsäckbänkar där du kan ligga utsträckt eller där du kan sitta med flera personer. Naturligtvis använder vi också regelbundet våra stora sittsäckar , inklusive Baloo och Dino. Dessa gosiga monster rymmer upp till 3 till 5 personer!

Märkestryckta bönsäckar

Letar du efter en sittsack med ditt varumärke eller logotypen för ditt evenemang, festival eller fest tryckt på den? Då har du kommit till rätt ställe på Terapy! Tillsammans med dig är vi glada att tillsammans skapa en underbar loungehörna eller plats. Har du ett stativ som du vill dekorera snyggt eller vill du att dina besökare ska koppla av på en sittsack med logotypen för ditt evenemang eller festival? Kontakta oss för möjligheterna. Våra specialister förklarar gärna vad som är möjligt och tänker gärna tillsammans med dig! Gå till sittsäckarna från Terapy med din egen logotyp och ge en personlig touch till din loungehörna!

Kontakta beanbag uthyrning

Vill du hyra fina platser för en cateringfest och event, festival eller annat event? Komplettera ditt chillhörn med vackra soffor och loungebönsäckar. Du kan enkelt hyra evenemangsbönsäckar på Terapy. Komplettera din evenemangsstyling med de vackraste festivalbönsäckarna från Terapy med din egen logotyp eller varumärke. Genom tillgänglig evenemangsuthyrning kan du förse ditt evenemang med bönsäckar i matchande färger. Du kan begära en offert via verhuur@terapy.eu eller kontakta oss via 020-6145090.

Därför väljer du Terapy

Ergonomisk

Våra sittsäckar anpassar sig helt till din kropp för ultimat komfort.

Finns i många olika färger och utföranden

Våra sittsäckar kan beställas i många olika färger och utföranden. Välj den färg som passar dig!

Fri frakt i Nederländerna och Belgien

Vi erbjuder fri frakt i Nederländerna och Belgien.

Snabb leverans

Vi levererar inom 1-3 arbetsdagar.

Verhuur

Sök
Sök

Hyra

Happy Thanksgiving

17% korting

Op zitzak Ollie

Gratis

Kinderboek van Sanne Rooseboom

Auteur van het kinderboekenweekgeschenk 2023

+ 10% Korting met code:

KINDERBOEK23

Bij aankoop van Stanley of Sydney

15% rabatt

Av Elly &; Baloo
Med kod:
Back2school23

Du kan ange koden i kundvagnen eller i kassan. Koden gäller inte på produkter som redan är rabatterade.