Bönsäckar utomhus

Letar du efter en bönsäck utanför? Att njuta av i trädgården, balkongen eller i båten? Vad kan vara bättre än att kunna drömma sig bort i en utomhusbönsäck från Terapy. Dessa utomhusbönsäckar är gjorda av stretchig bomull. Som ett resultat formar den yttre sittväskan till din kropp och stöder ryggen. Resultatet, ultimat sittglädje!

Lätt att hålla ren

Släpp dina tankar och dröm dig bort på ett moln av marshmallows. Det är känslan som denna yttre sittsack ger dig. Eftersom ytterhöljet är tillverkat av bomull kan du alltid tvätta det. Du kan också alltid beställa ett nytt sittsacköverdrag. Det enda är att Terapy sittsäckar inte kan lämnas utanför, så lägg dem alltid inuti på natten och i regnet.

Olika sittsäckar för utomhusbruk

Naturligtvis finns det olika typer av bönsäckar utomhus för utomhusbruk. Det finns både enstaka sittsäckar för utomhusbruk, liksom stora sittsäckar. Så du kan också njuta av solen tillsammans i en trädgårdsbönsäck för ute.

Från bönsäck utomhus till båtsäck

Det perfekta med en bönsäck utomhus är att du enkelt kan flytta den. Tack vare de lätta materialen som den yttre sittväskan är gjord av kan du dra den överallt. Så du har inte bara en sittsack för utsidan, samtidigt kan den användas som en invändig sittsack eller som en båtbönsäck .

Beanbag för utomhusbruk på en festival

Eftersom alla våra sittsackar utomhus är så bekväma, används de regelbundet under festivaler och andra evenemang. Inte bara kan du koppla av i utomhusloungen sittsäckar. Under filmvisningar eller andra (konst) utställningar håller du din uppmärksamhet genom den aktiva hållningen i utomhusbönsäcken. Så om du organiserar en fest, bröllop eller annat evenemang kan du alltid kontakta oss för att hyra utanför sittsäckar. Du kan också köpa sittsacken här!

Ta en titt på erbjudandet!

Våra populära produkter

Sedan 0,00

Sedan 150,25

Sedan 471,95

Sedan 226,75

Därför väljer du Terapy

Ergonomisk

Våra sittsäckar anpassar sig helt till din kropp för ultimat komfort.

Finns i många olika färger och utföranden

Våra sittsäckar kan beställas i många olika färger och utföranden. Välj den färg som passar dig!

Fri frakt i Nederländerna och Belgien

Vi erbjuder fri frakt i Nederländerna och Belgien.

Snabb leverans

Vi levererar inom 1-3 arbetsdagar.

Sök
Sök

Happy Thanksgiving

17% korting

Op zitzak Ollie

Gratis

Kinderboek van Sanne Rooseboom

Auteur van het kinderboekenweekgeschenk 2023

+ 10% Korting met code:

KINDERBOEK23

Bij aankoop van Stanley of Sydney

15% rabatt

Av Elly &; Baloo
Med kod:
Back2school23

Du kan ange koden i kundvagnen eller i kassan. Koden gäller inte på produkter som redan är rabatterade.