Beanbags

Terapys ergonomiska sittsackar är för alla: sittsäckar för barn eller vuxna, graviditetskuddar och mycket mer. Ta en titt på vårt sortiment och testa din favorit hemma i 30 dagar!

En ergonomisk och bekväm sittsack för ett underbart ögonblick av vila
Ibland vill du bara luta dig tillbaka och ladda dig själv. Speciellt efter en hektisk dag på jobbet eller efter skolan kan du använda ett sådant ögonblick av vila. Du kan sedan sjunka ner på en stol, men det kan vara dåligt för ryggen. Terapy sittsackar anpassar sig till din kropp. Detta fördelar din kroppsvikt och lindrar tryckpunkterna på ryggraden. Det är extremt slappande … Du kan verkligen koppla av i en stor sittsack från Terapy! Vill du köpa en sittsack? Ta då en titt på vårt breda sortiment och välj den sittsack som passar dig.
Koppla av på ett moln av marshmallow bönsäckar
Våra sittsäckar rekommenderas av sjukgymnaster på grund av den lättnad som våra produkter erbjuder för ryggraden. Alla våra produkter är gjorda med tanken att alla ska känna att du kan drömma dig bort på ett moln av marshmallows. De läckra sittsackarna från vår stora kollektion kännetecknas av det mjuka tyget, tillverkat av slitstark stretchig bomull av högsta kvalitet.

Dessutom skiljer sig fyllningen något från andra bönsäckar. Vi använder utvecklade EPS-granulat som fyllning. Dessa granulat innehåller mindre luft, vilket innebär att volymen behålls längre. På så sätt är våra produkter bra för din hållning. Ta den stunden av vila på en Elly sittsack eller en Baloo och fortsätt med en laddad känsla.
Familjen Terapy sittsack
Inga tråkiga produktnamn, men en mysig familj av Terapy bönsäckar. Möt vår samling av trevligaste, olika typer av sittsäckar: som våra mest populära Elly sittsack, vår stora bönsäckar Ollie eller Baloo, vår barnens bönsäckar Sydney eller Stanley, och sedan har vi också den stödjande Uli och Toby! Alla modeller från vår stora kollektion har sina egna egenskaper, så att du kan sitta, ligga eller hoppa i en sittsack för inomhus eller utomhus.
Beanbags för bättre hållning
Till exempel är Terapy Elly, Terapy Dino, Baloo eller Terapy Ollie lämpliga för att sitta upprätt såväl som att ligga ner för extrem lounging. Uli och Toby sittsack ryggstöd erbjuder extra stöd i ryggen och under axlarna och armarna. På så sätt kan du enkelt förvandla våra sittsäckar till sittsäckstolar.
Sittsäckar för barn
Och Stanley och Sydney är små bönsäckar lämpliga för barn. Dessa sittsäcksmodeller säkerställer att även de minsta användarna bland oss sitter och ligger i en aktiv och hälsosam position och inte hamnar på golvet. Till exempel passar vår Stanley perfekt!
Beanbag tillbehör
Slutligen har vi också lagt till i vår stora samling av Terapy-familjemedlemmar ett antal bönsäcktillbehör, gjorda av samma mjuka vaddering och mjuka omslag. Dessa är Paddy, Ringo och Zoli. Dessa har utvecklats speciellt för att göra ditt liv ännu bekvämare.

Vill du ge din sittsack en annan färg? Då kan du också beställa separata sittsacköverdrag på Terapy. På så sätt kan du färga din sittsack efter humör, säsong eller händelse.
Sittsäcken; Ett glatt tillskott till alla interiörer
Det faktum att Terapy Elly sittsack och Terapy Baloo sittsack är bekväma är en fördel, dessutom lyser färgerna också upp ditt interiör. Glad blå, grön, rosa, röd och många fler färger bönsäckar! Vill du hellre ha en sittsack i en neutral färg? Naturligtvis har vi också svarta sittsäckar, grå bönsäckar och bruna sittsäckar. Dessutom har vi ett antal specialutgåvor. Dessa tryckta sittsackar i begränsad upplaga är ett ännu gladare tillskott till huset. Du kan köpa den bästa sittsacken på Terapy!
Inomhus bönsäckar och utomhusbönsäckar
Du kan använda våra produkter inomhus, men vi förstår att du också vill koppla av i solen på sommaren. Terapypåsar kan därför också användas utomhus. Tänk bara på att sittsackens ytterhölje är tillverkat av stretchig bomull. Undvik därför grova ytor och lämna inte bönsäcken i regnet. Om sittsacken blir smutsig kan du enkelt ta bort ytterkåpan och tvätta den i 30 grader.

Om du vill ligga utsmyckad med solskyddsmedel eller våt på sittsäcken rekommenderar vi att du lägger en handduk mellan dem. På så sätt håller du sittsacken ren. Går sittsacken sönder? Då kan du beställa ny fyllning från oss. Fyll bara på och det är dags att njuta av din nya viloplats.
Köp en sittsack?
Du kan köpa en sittsack enkelt och snabbt i vår webbshop. Du är också varmt välkommen till vårt showroom, där du kan prova alla våra exemplar! Ta en titt på det breda utbudet av Terapy och bli inspirerad. Låt oss veta i förväg att du kommer förbi. Letar du efter ett bra ställe att koppla av på en fest, festival eller konferens? Hos oss kan du inte bara köpa sittsäckar, du kan också hyra sittsackar för olika evenemang.

Därför väljer du Terapy

Ergonomisk

Våra sittsäckar anpassar sig helt till din kropp för ultimat komfort.

Finns i många olika färger och utföranden

Våra sittsäckar kan beställas i många olika färger och utföranden. Välj den färg som passar dig!

Fri frakt i Nederländerna och Belgien

Vi erbjuder fri frakt i Nederländerna och Belgien.

Snabb leverans

Vi levererar inom 1-3 arbetsdagar.

Sök
Sök

Happy Thanksgiving

17% korting

Op zitzak Ollie

Gratis

Kinderboek van Sanne Rooseboom

Auteur van het kinderboekenweekgeschenk 2023

+ 10% Korting met code:

KINDERBOEK23

Bij aankoop van Stanley of Sydney

15% rabatt

Av Elly &; Baloo
Med kod:
Back2school23

Du kan ange koden i kundvagnen eller i kassan. Koden gäller inte på produkter som redan är rabatterade.