Service &; Support

Innan du kan koppla av på en av Terapy-föremålen kanske du har några frågor. Och vi svarar gärna på dem! Se om svaret på din fråga finns på den här sidan eller kontakta oss.

8.8/10|1151 omdömen
5/5

Frågor om en av våra produkter? Vi berättar gärna mer!

En Terapy sittsack är perfekt om du har ryggproblem eller bara vill sitta bekvämt. Denna sittsack är ergonomiskt utformad och locken är gjorda av mjuk, stretchig bomull så att sittsacken formar sig perfekt efter din kropp. Som ett resultat ger det ultimat avkoppling att sitta på en Terapy sittsack. Vill du ha mer information? Se de vanliga frågorna eller kontakta oss.

Eller kanske har din fråga ställts tidigare

Allmänt

Vi gör hälsosamma ergonomiska sittsäckar. Tack vare det stretchiga bomullsöverdraget anpassar sittsacken sig efter din kropp. Detta fördelar din kroppsvikt och lindrar trycket på ryggraden. Våra sittsäckar rekommenderas av flera sjukgymnaster och används ofta av personer med intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning.

Vårt showroom ligger i Amsterdam. Här kan du se och prova alla våra produkter från måndag till fredag från 09:00 till 16:00. Låt oss veta i förväg att du kommer förbi, så förbereder vi kaffet!

Produkter

Att välja en färg är alltid svårt, särskilt om du inte har tittat på färgerna ännu. Vi hjälper dig gärna att göra rätt val genom att skicka ett färgprov kostnadsfritt. Vänligen kontakta vår kundtjänst för detta.

Naturligtvis kan du returnera de köpta produkterna. Kolla in vår retursida för att se hur du bäst kan göra det.

Det finns sex månaders garanti på dragkedjan och sömmarna på våra produkter. För mer information, se våra villkor.

Med ett litet hål kan du enkelt sy locket med nål och tråd, detta påverkar inte sittkomforten. Du kan också försöka reparera större hål med nål och tråd. Du kan naturligtvis också välja att köpa ett nytt ytterhölje. Om du märker ett hål i ytterhöljet vid mottagandet av produkten är det bäst att kontakta oss via telefon. Vi skickar då ett nytt omslag till dig.

Med ett litet hål kan du enkelt sy upp locket med nål och tråd. Detta påverkar inte sittkomforten. Det är möjligt att en del styrofoam har fallit ut ur sittsäcken genom hålet i innerkåpan. Detta är bara en liten del av stoppningen och detta kommer inte att minska sittkomforten.

Alla våra sittsäckar är fyllda med EPS-granulat eller polystyrenkulor. Detta utgör det grundläggande råmaterialet i frigolit. Polystyren vi använder återvinns inte, vilket ofta är fallet med andra sittsäckar. Dessa är gjorda av frigolitplattor (för att skydda till exempel elektrisk utrustning) som har passerat genom en dokumentförstörare. Våra sittsäckar innehåller helt nytt material av god kvalitet.

Du kan beställa de speciella EPS-granulaten i vår webbshop. Granulaten är idealiska för att bibehålla komfortnivån på din Terapy sittsack. Styrofoam vi använder är av hög kvalitet och skiljer sig från det material som andra bönsäckar vanligtvis fylls med. Användningen av annan stoppning kan därför påverka sittkomforten negativt.

Vi gör allt vi kan för att visa våra färger på vår hemsida om möjligt. Tyvärr kan färgerna skilja sig något med avseende på (online) bilderna. Om du inte är helt nöjd med färgen eller är den annorlunda än förväntat? Inga problem! Kontakta oss så löser vi det tillsammans.

Rekommendationer för användning

Du kan tvätta sittsackens ytterkåpa i 30 grader i tvättmaskinen. För att undvika färgskillnad rekommenderar vi att du tvättar hela ytterhöljet istället för att ta bort fläcken med en fuktig trasa. Du kan inte tvätta innerkåpan. Annars kommer tusentals frigolitbollar att strömma in i ditt hem. Om det finns fläckar på innerkåpan är det bäst att ta bort det med en fuktig trasa.

Detta beror på användningsintensiteten. Vid normal användning är detta ungefär ett år. Dessutom beror det naturligtvis också på allas egna preferenser. Vissa människor föredrar att sitta i en mjukare sittsack och till och med ta ut lite styrofoam i förväg.

För att fylla på produkten, ta först bort ytterhöljet. Sedan kan du packa upp det inre locket. Därefter skär av ett hörn av påsen där styrofoam levereras. Genom trattöppningen kan du använda sittsacken med ny frigolit. Under påfyllning kan det hända att några frigolitbollar glider ut. Vi rekommenderar därför att du placerar produkten på en plats där du har utrymme och enkelt kan dammsuga.

Du kan också använda alla våra produkter utomhus. Tänk bara på att ytterhöljet är tillverkat av stretchig bomull. Undvik grova ytor och lämna inte produkten i regnet. Dessutom rekommenderar du inte att ligga våt eller utsmetad med (solskyddsmedel) kräm på produkten. Det är bättre att lägga en handduk mellan dem. Om produkten har blivit smutsig kan du enkelt ta bort ytterhöljet och tvätta det i 30 grader.

Inte alla husdjur är desamma. Det är därför det är svårt för oss att uppskatta om din hund eller katt kommer att skada produkten. En katt gillar att ligga i Terapy, den andra sätter naglarna i den. Du kan välja att sätta bönsäcken i ett rum där ditt husdjur inte går. Om ditt husdjur skadar ytterhöljet kan du enkelt reparera det med nål och tråd. Detta är inte på bekostnad av sittkomforten.

Det är inte så illa. Produkten kommer att locka lite damm, men locket kan lätt dammsugas eller tvättas. Dessutom kan du spraya bönsäcken med en speciell dammavvisande spray.

Ytterhöljet kan sättas runt innerhöljet av en person. Även om våra familjemedlemmar ibland kan vara lite vilda. Det är därför det är bekvämare att sätta locket runt det i par. 1. Vänd locket ut och in. 2. Placera varje hand i en av punkterna på ytterhöljet. 3. Ta sedan tag i var och en punkt på innerlocket, inklusive en del av fyllningen i spetsen. 4. Dra ytterhöljet över innerhöljet tills halva locket är täckt. 5. Vänd på det hela och tryck in lite av fyllningen i locket. 6. Ta tag i var och en sida. Lyft sedan upp sittsäcken och skaka den samtidigt så att innerskyddet sjunker längre in i ytterkåpan. 7. Stäng sedan ihop dragkedjan och se till att punkterna på innerhöljet ligger väl i ytterkåpans punkter. Det är svårt i början, men övning ger färdighet!

Många mödrar använder Uli som en matningskudde. Eftersom denna modell är större än en vanlig matningskudde får både mor och barn optimalt stöd.

Terapy är perfekt för barn! Du kommer att se, de kan inte bli av med det.

Att komma upp från en sittsack är lite svårare eftersom produkten formar sig med dig och eftersom du är låg till marken i vissa positioner. När du står upp är det bäst att ta av med två händer samtidigt eller rulla av på knäna på sidan. Dessutom kan du också sitta högre på Baloo. Dina knän gör en vinkel på 90 grader, vilket gör det lättare att gå upp.

Sätt Baloo i upprätt läge. Stå med ryggen mot sittsacken. Böj knäna, luta dig tillbaka och sätt dig i Baloo.

Du kan skapa en dubbel soffa genom att kombinera sittsacken med två Ulis. Tillsammans med Toby kan du till och med förvandla den till en soffa för tre personer. I det här fallet måste du placera bönsäcken mot en vägg.

Se till att dragkedjan och två hörn på sittsäcken ligger på golvet. Dra upp en punkt på sittsäcken medan du trycker in den andra punkten i sittsäcken. Nu kan du slå dig ner i den droppformade Elly.

Betalning och leverans

Vi levererar alla produkter i hela Europa inom tre arbetsdagar, i Nederländerna kan du ofta förvänta dig din beställning nästa dag. Behöver du produkten nästa dag? Kontakta oss så ser vi vad vi kan göra för dig.

Ja, det kan du göra på vårt kontor i Amsterdam. Vi har öppet från måndag till fredag från 09:00 till 16:00. Du kan alltid komma förbi för att se och prova våra produkter. Låt oss veta i förväg att du kommer förbi.

Vi levererar i hela Europa. För vissa (ägg) länder finns det extra fraktkostnader.

När du gör en beställning kan du välja mellan olika betalningsalternativ: iDEAL, Bancontact / Mister Cash, VISA / Mastercard, PayPal, förskottsbetalning, Sofort Banking och Giropay. Fungerar något inte med betalningen? Vänligen kontakta oss.

Är din fråga inte listad? Kontakta oss!

Har du en annan fråga eller finns det fortfarande oklarheter? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt för att svara på din fråga.

Kontakt

Våra populära produkter

Sedan 0,00

Sedan 150,25

Sedan 471,95

Sedan 226,75

Sök
Sök

Happy Thanksgiving

17% korting

Op zitzak Ollie

Gratis

Kinderboek van Sanne Rooseboom

Auteur van het kinderboekenweekgeschenk 2023

+ 10% Korting met code:

KINDERBOEK23

Bij aankoop van Stanley of Sydney

15% rabatt

Av Elly &; Baloo
Med kod:
Back2school23

Du kan ange koden i kundvagnen eller i kassan. Koden gäller inte på produkter som redan är rabatterade.