Recharge your life

Ergonomisk sittsack

Letar du efter en ergonomisk sittdyna, en sittsäck bra för ryggen, en bekväm sittsäck som lindrar alla tryckpunkter i ryggen? Genom att regelbundet ta en stund för dig själv och ladda i en ergonomisk sittdyna ser du inte bara till att ryggproblem kan minskas. Ditt sinne behöver också den nödvändiga avkopplingen i en bekväm sittsack. Eftersom en frisk kropp innehåller ett hälsosamt sinne! Letar du efter rätt ergonomisk sittsack för dig? Läs sedan nu vilka 3 punkter du kan vara uppmärksam på.

1. Bekvämt sittande

Först och främst är det viktigt med en ergonomisk sittdyna att du sitter bekvämt. När en ergonomisk sittsack inte fylls tillräckligt bra sjunker du snabbt för djupt och ibland är du till och med nästan på golvet. Om du till exempel letar efter en ergonomisk sittdyna för att minska ryggproblem är det viktigt att den fylls så fullt som möjligt. Om du sitter i en sådan fullt fylld ergonomisk sittdyna kan ryggen stödjas fullt ut. Som ett resultat lindras tryckpunkterna i din ryggrad. Resultatet av att sitta bekvämt i en ergonomisk sittdyna blir då optimal avslappning av hela kroppen.

2. Rätt storlek på den bekväma sittsacken

Ergonomiska sittdynor finns i alla storlekar. I en modell kan du sitta upprätt, så den bekväma sittsacken är bra för ryggen när du läser en bok eller gör något annat. I en annan modell ligger du utsträckt för total avkoppling. Och naturligtvis finns det också modeller av ergonomiska sittdynor tillgängliga där du både kan sitta och ligga ner. I den stora Baloo-sittsacken kan du till exempel sitta upprätt så att den ergonomiska sittsacken bildar en stol. Du kan också ligga i nallebjörnen Baloo. Liksom alla våra ergonomiska sittsackar är denna bekväma sittsack gjord av stretchig bomull, så den ergonomiska sittsacken formar sig efter vilken kropp och vilken position du vill. Resultatet är en ergonomisk sittdyna som är bra för ryggen.

3. Ytterligare stöd

För att uppnå optimal effekt av en ergonomisk sittdyna kan du kombinera en bekväm sittsäck med en sittsäck ryggstöd. Genom att skapa extra stöd i ryggen och under armarna ser du till att ännu fler muskler kan slappna av, både när du sitter och ligger på den ergonomiska sittsäcken. Som ett resultat kan ryggproblem minska och värk och smärta avtar. Du kan skapa extra stöd för en ergonomisk sittdyna med den U-formade ergonomiska sittsacken Uli, liksom med den långsträckta Toby-sittsacken som är bra för ryggen.

Våra populära produkter

Sedan 251,95

Sedan 119,96

Sedan 471,95

Sedan 166,94

Därför väljer du Terapy

Ergonomisk

Våra sittsäckar anpassar sig helt till din kropp för ultimat komfort.

Finns i många olika färger och utföranden

Våra sittsäckar kan beställas i många olika färger och utföranden. Välj den färg som passar dig!

Fri frakt i Nederländerna och Belgien

Vi erbjuder fri frakt i Nederländerna och Belgien.

Snabb leverans

Vi levererar inom 1-3 arbetsdagar.

Happy Thanksgiving

17% korting

Op zitzak Ollie

Gratis

Kinderboek van Sanne Rooseboom

Auteur van het kinderboekenweekgeschenk 2023

+ 10% Korting met code:

KINDERBOEK23

Bij aankoop van Stanley of Sydney

15% rabatt

Av Elly &; Baloo
Med kod:
Back2school23

Du kan ange koden i kundvagnen eller i kassan. Koden gäller inte på produkter som redan är rabatterade.