Recharge your life

Brun sittsaeckar

Sedan 81,95

Sedan 111,95

Sedan 119,96

Vår Terapy familj i olika färger
I vår samling har vi många olika typer av bruna sittsäckar. Du kan beställa alla dessa bruna sittsäckar i olika former och storlekar, så försäkra dig om att du hittar en brun sittsäck som kommer att glädjas. Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino och Toby finns i färgen brun! Du kan också kombinera den bruna sittsäck med en av våra tillbehör, t.ex. en padsduk för din iPad. Naturligtvis kan du också kombinera din brun sittsäck med en annan färg.
Är den bruna sittsäck passande in i ditt inre?
Vi kan föreställa oss att du vill få en bättre uppfattning om bruna sittsäck skulle passa in i ditt rum. Vi kan hjälpa dig med det här genom att skicka ett färgprov gratis. Som ett resultat kan du bättre avgöra om den bruna sittsäck är så fin som du har i åtanke. Vänligen kontakta oss via telefon eller e-post för att få färgstämpeln. Du kan också släppa på vårt kontor i Amsterdam. Här kan du se den bruna sittsäck och genast få en glimt på de olika modellerna och testerna som passar dig bäst. Du kan då omedelbart hämta den bruna sittsäck hemma med dig.
Brun sittsäck för varje rum
En brun sittsäck är väldigt snygg i vardagsrummet. Den kombinerar faktiskt med alla andra färger. Den bruna sittsäck är också mycket bra om du har mycket trä i ditt inre. Brun är en färg som absorberar ljus och anses därför vara en varm färg. Om du vill läsa mer om vad varma eller kalla färger gör med ditt inre, kolla in den här bloggen: https://www.thespruce.com/choosing-interior-paint-colors-4011484 Och även om brun är en färg som inte kommer bli smutsig snabbt, om det gör det kan du enkelt rengöra det och ta bort och tvätta omslaget om det behövs. Kasta det yttre locket i tvättmaskinen på 30. På så sätt kan alla koppla av i en ren brun sittsäck !

Är en brun sittsäck äntligen inte riktigt din färg och vill du ha en annan färg? Ta en titt på våra grå sittsäck, vit sittsäck eller en av de många andra färgerna.

Därför väljer du Terapy

Ergonomisk

Våra sittsäckar anpassar sig helt till din kropp för ultimat komfort.

Finns i många olika färger och utföranden

Våra sittsäckar kan beställas i många olika färger och utföranden. Välj den färg som passar dig!

Fri frakt i Nederländerna och Belgien

Vi erbjuder fri frakt i Nederländerna och Belgien.

Snabb leverans

Vi levererar inom 1-3 arbetsdagar.

Happy Thanksgiving

17% korting

Op zitzak Ollie

Gratis

Kinderboek van Sanne Rooseboom

Auteur van het kinderboekenweekgeschenk 2023

+ 10% Korting met code:

KINDERBOEK23

Bij aankoop van Stanley of Sydney

15% rabatt

Av Elly &; Baloo
Med kod:
Back2school23

Du kan ange koden i kundvagnen eller i kassan. Koden gäller inte på produkter som redan är rabatterade.