Röd sittsack

Du letar efter en röd sittsack? Terapy sittsack är inte bara ett vackert föremål i ditt rum, det hjälper dig också att slappna av! Det är mycket viktigt, speciellt när du är upptagen, att ibland ladda upp. Och eftersom en Terapy- sittsack optimalt stöder dig, är ryggen lättad och du kan koppla av. Sittsack är därför en viktig del av ditt inre och en bra färg gör den komplett. Letar du efter en färg som omedelbart lyser upp varje utrymme? Välj sedan en röd sittsack eller en bordeaux sittsack. Denna färg ger omedelbart ditt interiör ett varmt och energiskt utseende. Och en röd sittsack är givetvis blickfångare i varje plantskola!

Sedan 221,95

Sedan 28,89

Sedan 96,95

Sedan 111,95

Sedan 121,96

Sedan 471,95

Sedan 126,95

Sedan 166,94

Sedan 119,96

Sedan 81,95

Vår Terapy familj i olika färger
I vår samling har vi också en burgundy bordeaux sittsack utöver den röda sittsack. Vi har olika former av båda färgerna, alla med egna egenskaper. Letar du efter en stor röd sittsack där du kan ligga på eller bara en liten som passar i varje hörn? Vi har allt. Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino och Toby är alla tillgängliga i färgen röd! Du kan också kombinera den röda sittsack med en av våra tillbehör, eftersom de också är tillgängliga i samma färg. Så gör du en vacker enhet. Eller välj att kombinera den varma färgen på den röda sittsack med en mer neutral färg.
Är den röda sittsack något för ditt inre?
Vi förstår att det är svårt att visualisera hur den röda sittsack skulle passa in i ditt inre och vilken nyans av röd sittsack eller burgundy bordeaux sittsack det är exakt. Det är därför vi kan gratis skicka ett färgprov. Detta gör det lättare att avgöra om det är detsamma som du har i åtanke. Eller kanske du kommer att falla för en av våra andra livfulla färger! Vänligen kontakta oss via telefon eller e-post. Naturligtvis kan du också besöka vårt showroom i Amsterdam. Här kan du se den exakta röda sittsack färgen och uppleva hur trevligt våra sittsack är och prova olika modeller. Samma kväll kan du kyla i din helt nya röda sittsack hemma!
Sittsack för varje rum
En röd sittsack kan vara väldigt fin i vardagsrummet som en riktig blickfångare. Bordeux sittsack har ett elegant utseende och kombinerar snyggt med neutrala färger som grå eller vit. Barn älskar också våra sittsack och de ger det perfekta stödet under läsning eller spel. Det är precis ljusa färger som stimulerar barnens sinnen och det är därför de ofta lockas till våra röda sittsack. Och skönheten är att våra röda sittsack är lätta att rengöra eftersom de har bomullsöverdrag som kan bli avtagna. Kasta det yttre röda fodral sittsaeckar i tvättmaskinen vid 30 grader och det är rent igen. Så alla kan njuta av den rena röda sittsack!

Är inte en röd beanbag din färg helt men vill du ha en slående färg? Ta en titt på våra orange sittsaeckar, gröna sittsaeckar eller en av de många andra färgerna.

Därför väljer du Terapy

Ergonomisk

Våra sittsäckar anpassar sig helt till din kropp för ultimat komfort.

Finns i många olika färger och utföranden

Våra sittsäckar kan beställas i många olika färger och utföranden. Välj den färg som passar dig!

Fri frakt i Nederländerna och Belgien

Vi erbjuder fri frakt i Nederländerna och Belgien.

Snabb leverans

Vi levererar inom 1-3 arbetsdagar.

Sök
Sök

Beste Terapy-vrienden

Wij zijn vanaf woensdag 10 april iets minder goed bereikbaar.

Wij staan dan op de Veinedagen beurs in Utrecht stand D35.

Als je belt proberen wij je dezelfde dag nog terug te bellen en in de avond pakken we ook de mail op. Leveringen zullen misschien iets vertraagd zijn. Sorry voor het ongemak.

Maar mocht je een van onze zitzakken willen testen dan kan dat deze dagen op onze stand. Uiteraard hebben we daar ook nog een leuke aanbieding. Veinedagen beurs 2024 stand D35 Terapy by Gemini Zitzakken. Wij hopen je te zien.

Happy Thanksgiving

17% korting

Op zitzak Ollie

Gratis

Kinderboek van Sanne Rooseboom

Auteur van het kinderboekenweekgeschenk 2023

+ 10% Korting met code:

KINDERBOEK23

Bij aankoop van Stanley of Sydney

15% rabatt

Av Elly &; Baloo
Med kod:
Back2school23

Du kan ange koden i kundvagnen eller i kassan. Koden gäller inte på produkter som redan är rabatterade.