Blå Sittsaeckar

Sedan 81,95

Sedan 251,95

Sedan 471,95

Sedan 111,95

Sedan 126,95

Sedan 121,96

Sedan 166,94

Sedan 119,96

Vår Terapy familj i olika färger
I vårt sortiment har vi många olika typer av blåböna sittsaeckar. De har alla sina egna former och därmed egna egenskaper. Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino och Toby är alla tillgängliga i färgen blå! Du kan också kombinera den blå sittsack med en av våra tillbehör, eftersom de också är tillgängliga i samma färg. Så gör du en vacker helhet. Du kan också kombinera Terapy sittsack lekfullt med en annan färg.
Matchar den blå sittsack din inredning?
Finns det svårt att göra en uppskattning om den blåa sittsack passar in i ditt inre? Vi kan förstå det bra och det är därför vi kan skicka ett färgprov gratis. Detta gör det lättare att avgöra om den blåa sittsack passar de andra möblerna. Vänligen kontakta oss via telefon eller e-post. Du kan också släppa på vårt kontor i Amsterdam. Här kan du se exakt färgen och testa även hur läckra vår blå sittsack är.
Sittsack för utsidan eller inuti
En blå sittsack blir väldigt vacker i vardagsrummet eller plantskolan, men blå är också en vacker färg i trädgården på sommaren. Den har bara lite mer atmosfär i din trädgård än en neutral färg, som svart, grå eller vit. Du kan också använda våra sittsaeckar för inomhusbruk utomhus. Akta dig för grova ytor, eftersom våra sittsaeckar är gjorda av en töjbar bomull. Dessutom rekommenderar vi att du lägger en handduk på sittsack, så att solkrämer och liknande inte kan dra sig tillbaka. Skulle sittsack fortfarande bli smutsig? Kasta ytterkåpan i tvättmaskinen vid 30 grader och det är rent igen. Njut av extremt lounging i en stor sittsack från Terapy på fritiden!

Är en blå sittsack inte din färg alls? Ta en titt på våra röda sittsaeckar, svarta sittsaeckar eller en av de många andra färgerna.

Därför väljer du Terapy

Ergonomisk

Våra sittsäckar anpassar sig helt till din kropp för ultimat komfort.

Finns i många olika färger och utföranden

Våra sittsäckar kan beställas i många olika färger och utföranden. Välj den färg som passar dig!

Fri frakt i Nederländerna och Belgien

Vi erbjuder fri frakt i Nederländerna och Belgien.

Snabb leverans

Vi levererar inom 1-3 arbetsdagar.

Sök
Sök

Beste Terapy-vrienden

Wij zijn vanaf woensdag 10 april iets minder goed bereikbaar.

Wij staan dan op de Veinedagen beurs in Utrecht stand D35.

Als je belt proberen wij je dezelfde dag nog terug te bellen en in de avond pakken we ook de mail op. Leveringen zullen misschien iets vertraagd zijn. Sorry voor het ongemak.

Maar mocht je een van onze zitzakken willen testen dan kan dat deze dagen op onze stand. Uiteraard hebben we daar ook nog een leuke aanbieding. Veinedagen beurs 2024 stand D35 Terapy by Gemini Zitzakken. Wij hopen je te zien.

Happy Thanksgiving

17% korting

Op zitzak Ollie

Gratis

Kinderboek van Sanne Rooseboom

Auteur van het kinderboekenweekgeschenk 2023

+ 10% Korting met code:

KINDERBOEK23

Bij aankoop van Stanley of Sydney

15% rabatt

Av Elly &; Baloo
Med kod:
Back2school23

Du kan ange koden i kundvagnen eller i kassan. Koden gäller inte på produkter som redan är rabatterade.