Grå sittsaeckar

Om du köper en grå sittsäck, kommer det inte bara att uppdatera ditt interiör utan också din rygg! Eftersom vi tycker att det är viktigt att alla behöver ett ögonblick och fullständig avkoppling, ser vi till att våra grå sittsack stöder ryggen väl och du står upp igen helt laddad. För att se till att sittsaeckar in i ditt inre, har vi dem i alla slags färger. Kommer du till vår bästsäljare som smälter snyggt i varje rum? Välj sedan en av våra mångsidiga gråböna väskor!

Vår Terapy familj i olika färger
Vi har tvåfärgade grå sittsack (ljusgrå sittsack och mörkgrå sittsack) och dessa finns också i olika former och alla med egna egenskaper. Dimensionerna och formerna betyder att det alltid finns något däremellan. Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino och Toby finns i färgen grå! Du kan också kombinera den grå sittsack med en av våra tillbehör som små kuddar, eftersom de också är tillgängliga i samma färg. Så gör du en vacker helhet. Naturligtvis kan en grå sittsack från Terapy också kombineras mycket bra med en annan färg.
Är det gråa något för ditt interiör?
Vi kan föreställa oss att du skulle vilja se skillnaden mellan de två färgerna av grå sittsaeckar i det verkliga livet. Den ljusgråa sittsack är vacker musgrå och den mörkgråa sittsaeckar liknar antracit. Vi kan därför gratis skicka ett färgprov. Som ett resultat kan du också bättre avgöra om en grå sittsack passar bra med ditt interiör. Vänligen kontakta oss via telefon eller e-post. Du kan också släppa på vårt kontor i Amsterdam. Här kan du se exakt färgen och testa testet hur underbart du kan koppla av i en Elly eller Baloo sittsack! Du kan omedelbart ta den grå sittsack hem med dig.
Grå sittsack för varje rum
En grå sittsack kommer självklart att vara väldigt fin i vardagsrummet. Både den ljusgråa sittsack och antracit sittsack kombineras med de mest mångsidiga färgerna. Tonåringar väljer ofta denna färg eftersom det är tufft, tyst och mångsidigt. Och visste du att grå står för tillförlitlighet, disciplin och diplomati (http://www.empower-yourself-with-color-psychology.com/color-gray.html)? Den perfekta färgen på kontoret eller på din arbetsplats! Och det bästa är att den gråa sittsaeckar täcker inte blir smutsig så snabbt och håll dig ren under en längre tid. Och om du vill tvätta dem ändå kan du! Kasta avtagbart ytterhölje i tvättmaskinen vid 30 grader och det är rent igen. På så sätt kan alla koppla av i en ren grön sittsack!

Är en grå sittsack kanske inte riktigt din färg men vill du ha en snyggare färg? Ta en titt på våra röda sittsack, turkos sittsack eller en av de många andra färgerna.

Därför väljer du Terapy

Ergonomisk

Våra sittsäckar anpassar sig helt till din kropp för ultimat komfort.

Finns i många olika färger och utföranden

Våra sittsäckar kan beställas i många olika färger och utföranden. Välj den färg som passar dig!

Fri frakt i Nederländerna och Belgien

Vi erbjuder fri frakt i Nederländerna och Belgien.

Snabb leverans

Vi levererar inom 1-3 arbetsdagar.

Sök
Sök

Beste Terapy-vrienden

Wij zijn vanaf woensdag 10 april iets minder goed bereikbaar.

Wij staan dan op de Veinedagen beurs in Utrecht stand D35.

Als je belt proberen wij je dezelfde dag nog terug te bellen en in de avond pakken we ook de mail op. Leveringen zullen misschien iets vertraagd zijn. Sorry voor het ongemak.

Maar mocht je een van onze zitzakken willen testen dan kan dat deze dagen op onze stand. Uiteraard hebben we daar ook nog een leuke aanbieding. Veinedagen beurs 2024 stand D35 Terapy by Gemini Zitzakken. Wij hopen je te zien.

Happy Thanksgiving

17% korting

Op zitzak Ollie

Gratis

Kinderboek van Sanne Rooseboom

Auteur van het kinderboekenweekgeschenk 2023

+ 10% Korting met code:

KINDERBOEK23

Bij aankoop van Stanley of Sydney

15% rabatt

Av Elly &; Baloo
Med kod:
Back2school23

Du kan ange koden i kundvagnen eller i kassan. Koden gäller inte på produkter som redan är rabatterade.