Gröna sittsaeckar

Sedan 28,89

Sedan 251,95

Sedan 471,95

Sedan 126,95

Sedan 121,96

Sedan 111,95

Sedan 166,94

Vår Terapy familj i olika färger
I vår samling har vi många olika typer av gröna sittsaeckar. Varje grön sittsack har sin egen form och därmed sin egen kvalitet. Tänk på en stor modell som du kan ligga på eller en mindre för dina barn. Modellerna Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino och Toby är alla tillgängliga i färggrön! Dessutom har vi många olika tillbehör som du kan beställa i samma färg som din gröna sittsack. Naturligtvis kan du också välja en annan färg för en lekfull effekt.
Matchar den gröna sittsack din inredning?
Du har nog en bild av den gröna bönsäcken i ditt huvud men du är inte säker på hur färgen ser ut i det verkliga livet. Då kan vi hjälpa dig genom att skicka ett färgprov gratis. Alla färger ingår i färgstämpeln och du kanske föredrar en annan färg. För färgstämplar, kontakta oss via telefon eller e-post. Du kan naturligtvis också besöka vårt kontor i Amsterdam och lära känna våra modeller och testa hur de är! Prova gröna sittsaeckar direkt i vårt showroom och om du gillar komforten kan du ta den direkt med dig och du kan sitta samma kväll i din nya gröna sittsack.
Grön sittsack väska för utomhus eller inomhus
En grön sittsack är ett nytt element i ditt (arbete) rum eller plantskola. Och på sommaren är en grön sittsack också en fin färg för din terrass. Den gröna sittsaeckar kombinerar snyggt med den grå färgen på kakel eller trägolv. Du kan också använda våra sittsaeckar utanför (ta in dem när det regnar). Eftersom de gröna sittsaeckar är gjorda av töjbar bomull måste du vara försiktig med grova ytor. Och var noga med att sätta en handduk på den gröna sittsaeckar om du vill ligga i solen, så är det inte så att solkrämet fläckar din gröna sittsaeckar. Har din gröna sittsack blivit lite smutsig? Inga problem, kasta ytterkåpan i tvättmaskinen vid 30 grader. Så du kan lounge och ladda helt i en av våra fantastiska Terapy sittsack!

Är inte den gröna sittsack din färgmatch? Då kanske du föredrar en annan färgglad färg, som en rödböna sittsack, en blå sittsack eller en av de många andra färgerna.

Därför väljer du Terapy

Ergonomisk

Våra sittsäckar anpassar sig helt till din kropp för ultimat komfort.

Finns i många olika färger och utföranden

Våra sittsäckar kan beställas i många olika färger och utföranden. Välj den färg som passar dig!

Fri frakt i Nederländerna och Belgien

Vi erbjuder fri frakt i Nederländerna och Belgien.

Snabb leverans

Vi levererar inom 1-3 arbetsdagar.

Sök
Sök

Beste Terapy-vrienden

Wij zijn vanaf woensdag 10 april iets minder goed bereikbaar.

Wij staan dan op de Veinedagen beurs in Utrecht stand D35.

Als je belt proberen wij je dezelfde dag nog terug te bellen en in de avond pakken we ook de mail op. Leveringen zullen misschien iets vertraagd zijn. Sorry voor het ongemak.

Maar mocht je een van onze zitzakken willen testen dan kan dat deze dagen op onze stand. Uiteraard hebben we daar ook nog een leuke aanbieding. Veinedagen beurs 2024 stand D35 Terapy by Gemini Zitzakken. Wij hopen je te zien.

Happy Thanksgiving

17% korting

Op zitzak Ollie

Gratis

Kinderboek van Sanne Rooseboom

Auteur van het kinderboekenweekgeschenk 2023

+ 10% Korting met code:

KINDERBOEK23

Bij aankoop van Stanley of Sydney

15% rabatt

Av Elly &; Baloo
Med kod:
Back2school23

Du kan ange koden i kundvagnen eller i kassan. Koden gäller inte på produkter som redan är rabatterade.