Recharge your life

Orange sittsack

Pratar om orange sittsack… Om du letar efter ett möbel som inte bara är vackert i ditt rum utan också bra för din rygg så är du på rätt ställe på Terapy! Vi tror att alla behöver ett ögonblick för sig själv och vi tror att alla behöver tid att ladda, och det är därför vi har utvecklat Terapy- sittsack. Den stöder din rygg optimalt. Eftersom sittsack är en viktig del i ditt interiör har vi 15 olika färger. Letar du efter en sittsack som sticker ut och kan lysa upp vilket rum som helst? Välj sedan en orange sittsack och du får omedelbart solen i huset!

Sedan 251,95

Sedan 166,94

Sedan 121,96

Sedan 471,95

Sedan 119,96

Vår Terapy familj i olika färger
I vårt sortiment har vi många olika typer av orange sittsack. Orange sittsack kan beställas hos oss i olika former och alla med egna egenskaper. På grund av de olika storlekarna och formerna finns en lämplig apelsinböna väska för varje rum och varje person. Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino och Toby är alla tillgängliga i färgen orange! Du kan också kombinera orange sittsack med en av våra tillbehör, eftersom de finns i flera glada färger. På så sätt kommer din orange sittsack och till exempel Eny Meeny Miny kuddar eller ipad-hållare Paddy att bilda en vacker helhet. Eller välj att kombinera din Terapy sittsack lekfullt med en annan färg.
Är orange sittsack något för ditt interiör?
Vi kan tänka oss att du kanske hittar en orange sittsack en vågig färg och du skulle vilja se färgen i verkligheten innan du köpte den. Vi kan därför skicka ett färgprov utan kostnad för att bestämma om den orange sittsack passar dina andra möbler. Eller kanske du kommer att falla för en av våra andra färger! Vänligen kontakta oss via telefon eller e-post. Naturligtvis kan du alltid stanna vid vårt showroom i Amsterdam. Här kan du inte bara se den orange sittsack, men också testa hur chillax våra orange sittsack är och prova alla modeller.
Orange sittsack för varje rum
Orange är en mycket varm färg som ger atmosfär till alla rum. En orange sittsack kombinerar också snyggt med neutrala färger som svart, grått eller vit. Om du letar efter en sittsack på ditt kontor för att koppla av när du har suttit på din dator under en längre tid, är orange också en bra färg. Energisk och fräsch, exakt vad du behöver på ett ögonblick! Och vill du ha ett annat färgskydd? Eller rengör din orange sittsack? Det här är möjligt eftersom de avtagbara locken inte bara kan tvättas och tvättas 30 grader, men också för att du kan beställa alla omslag separat från oss. På så sätt kan du njuta av din Terapy sittsack under lång tid!

Är inte en apelsinböna din färg, men vill du ha en slående färg? Ta en titt på våra röda sittsaeckar, rosa sittsaeckar eller en av de många andra färgerna.

Därför väljer du Terapy

Ergonomisk

Våra sittsäckar anpassar sig helt till din kropp för ultimat komfort.

Finns i många olika färger och utföranden

Våra sittsäckar kan beställas i många olika färger och utföranden. Välj den färg som passar dig!

Fri frakt i Nederländerna och Belgien

Vi erbjuder fri frakt i Nederländerna och Belgien.

Snabb leverans

Vi levererar inom 1-3 arbetsdagar.

Happy Thanksgiving

17% korting

Op zitzak Ollie

Gratis

Kinderboek van Sanne Rooseboom

Auteur van het kinderboekenweekgeschenk 2023

+ 10% Korting met code:

KINDERBOEK23

Bij aankoop van Stanley of Sydney

15% rabatt

Av Elly &; Baloo
Med kod:
Back2school23

Du kan ange koden i kundvagnen eller i kassan. Koden gäller inte på produkter som redan är rabatterade.