Rosa sittsack

Om denna rosa sittsack…. Terapy sittsacklyser inte bara ditt inre, det är också bra för ryggen! För oss är det viktigt att du kan slappna av helt och att sittsack säkerställer att du adopterar en hälsosam hållning. Sittsackär därför en viktig del av ditt inre och så vill du ha en färg som passar bra. Letar du efter en färg som omedelbart lyser upp varje utrymme? Välj sedan en rosa sittsack. Denna färg ger omedelbart ditt interiör ett varmt men friskt utseende. Och naturligtvis är en rosa sittsack också en dröm för många tjejer att slutföra sin plantskola!

Sedan 28,89

Sedan 251,95

Sedan 119,96

Sedan 111,95

Sedan 121,96

Sedan 471,95

Sedan 126,95

Sedan 166,94

Sedan 81,95

Vår Terapy familj i olika färger
I vår samling har vi många olika typer av rosa bönsor. Rosa sittsaeckar kan beställas hos oss i olika former och former och alla med egna egenskaper. Välj en dubbel rosa sittsack Baloo eller Dino för att koppla av med din familj. Eller välj en liten som Elly, Stanley eller Sydney om du har begränsat utrymme. Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino och Toby är alla tillgängliga i färgen rosa! Du kan också kombinera den rosa sittsaeckar med en av våra tillbehör, eftersom de också är tillgängliga i samma färg. Så gör du en vacker helhet. Eller välj att kombinera din Terapy sittsack lekfullt med en annan färg.
Är denna rosa sittsack något för ditt interiör?
Vi vet att det är svårt att avbilda hur den rosa sittsack skulle passa in i ditt inre. Vi förstår det väldigt bra och det är därför vi kan skicka ett färgprov gratis. Detta gör det lättare att avgöra om den rosa sittsack passar de andra möblerna. Eller kanske kommer du att falla för en av våra andra fina färger som finns på färgfönstret! Vänligen kontakta oss via telefon eller e-post. Du kan också släppa vid vårt showroom i Amsterdam. Här kan du se den exakta rosa sittsack färgen och sitta och uppleva hur trevliga våra sittsack är och prova alla modeller. Samma kväll kan du koppla av i din egen rosa sittsack hemma!
Sittsack för varje rum
En rosa sittsack blir väldigt snäll i vardagsrummet. Den kombinerar snyggt med neutrala färger som svart, grå eller vit. Barn älskar också våra rosa sittsack och de ger det perfekta stödet under läsning eller spelning. Och skönheten är att våra rosa sittsack är lätta att rengöra eftersom de är täckta med mjuka, avtagbara bomullsöverdrag. Kasta det yttre rosa sittsack fodral i tvättmaskinen vid 30 grader och det är rent igen. På så sätt kan alla koppla av i en Terapy- sittsack!

Är inte en rosa sittsack din färg, men vill du ha en slående färg? Ta en titt på våra röda sittsaeckar, lila sittsaeckar eller en av de många andra färgerna.

Därför väljer du Terapy

Ergonomisk

Våra sittsäckar anpassar sig helt till din kropp för ultimat komfort.

Finns i många olika färger och utföranden

Våra sittsäckar kan beställas i många olika färger och utföranden. Välj den färg som passar dig!

Fri frakt i Nederländerna och Belgien

Vi erbjuder fri frakt i Nederländerna och Belgien.

Snabb leverans

Vi levererar inom 1-3 arbetsdagar.

Sök
Sök

Beste Terapy-vrienden

Wij zijn vanaf woensdag 10 april iets minder goed bereikbaar.

Wij staan dan op de Veinedagen beurs in Utrecht stand D35.

Als je belt proberen wij je dezelfde dag nog terug te bellen en in de avond pakken we ook de mail op. Leveringen zullen misschien iets vertraagd zijn. Sorry voor het ongemak.

Maar mocht je een van onze zitzakken willen testen dan kan dat deze dagen op onze stand. Uiteraard hebben we daar ook nog een leuke aanbieding. Veinedagen beurs 2024 stand D35 Terapy by Gemini Zitzakken. Wij hopen je te zien.

Happy Thanksgiving

17% korting

Op zitzak Ollie

Gratis

Kinderboek van Sanne Rooseboom

Auteur van het kinderboekenweekgeschenk 2023

+ 10% Korting met code:

KINDERBOEK23

Bij aankoop van Stanley of Sydney

15% rabatt

Av Elly &; Baloo
Med kod:
Back2school23

Du kan ange koden i kundvagnen eller i kassan. Koden gäller inte på produkter som redan är rabatterade.